امروز : یکشنبه ۲۶ دی ۱۳۹۵
تاریخ : ۱۳۹۵/۱۰/۲۶ - ۲۰:۲۸ نسخه چاپی ذخیره فایل ارسال به دوستان

انجیر ریژاو از برداشت تا فروش

انجیر ریژاو به حق یکی از بهترین انواع انجیر موجود در کشور بوده که تاکنون به میزانی که باید بدان توجه نشده است. همانگونه که یک سال پیش اعلام شد انجیر ریژاو به عنوان یک برند اختصاصی ثبت شده و امید است که بتوان به میزان مناسب جهت معرفی و بازاریابی این محصول بی نظیر […]

انجیر ریژاو به حق یکی از بهترین انواع انجیر موجود در کشور بوده که تاکنون به میزانی که باید بدان توجه نشده است. همانگونه که یک سال پیش اعلام شد انجیر ریژاو به عنوان یک برند اختصاصی ثبت شده و امید است که بتوان به میزان مناسب جهت معرفی و بازاریابی این محصول بی نظیر تلاش های بیشتری توسط مسئولین محترم صورت گیرد.

 

 
در این گزارش تصویری که توسط یکی از جوانان خوب و دلسوز ریژاو تهیه شده است کلیه ی مراحل انجیر از باغ تا زمان آماده برای فروش به نمایش در آمده است.

کلیه ی تصاویر این گزارش توسط آقای محمد رمضانی( دانشجوی پزشکی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه) تهیه شده است و حقوق آن برای ایشان محفوظ است.

 

 

Share
ارسال دیدگاه

خبرنگار ریژاونیوز باشید
قطع شمار ریژاو
نشریه آنلاین زنان ریژاو
جذب تبلیغات
تیتر نیوز
کمک به  برنامه جهانی غذا