امروز : شنبه ۲۹ خرداد ۱۳۹۵
تاریخ : ۱۳۹۵/۰۳/۲۹ - ۱۹:۲۲ نسخه چاپی ذخیره فایل ارسال به دوستان

جزئیات توافق کاهش نرخ سود بانک‌ها به سیف ارائه شد

رئیس کانون بانک‌های خصوصی در نامه‌ای جزئیات توافق بانک‌ها برای کاهش نرخ سود سپرده به ۱۵ درصد را به اطلاع رئیس کل بانک مرکزی رساند.به گزارش فارس، کورش پرویزیان رئیس کانون بانک‌های خصوصی و مدیرعامل بانک پارسیان در نامه‌ای توافق بانک‌ها برای نرخ سود سپرده را به اطلاع رئیس کل بانک مرکزی رساند.در این نامه آمده است: کوشش بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران و دولت در کاهش نرخ تورم و تدارک زمینه‌های رشد بالنده دراقتصاد کشور، مدیران عامل بانک‌ها و موسسات اعتباری را بر آن داشت تا در چارچوب اقتصاد مقاومتی، اقدام و عملی متناسب با سیاست‌های اقتصادی دولت به‌عمل آورند.از این رو مدیران عامل سیستم بانکی کشور در بیستمین نشست مشترک خود که در تاریخ ۹۵/۰۳/۲۳ برگزار شد، پیشنهاد نمودند از تاریخ ۹۵/۰۴/۱ نرخ سود علی‌الحساب سپرده‌های مدت‌دار یکساله خود را حداکثر معادل ۱۵ درصد قرار داده و نرخ سایر سپرده‌های کوتاه مدت به تناسب نرخ مزبور کاهش یابد.کورش پرویزیان رئیس شورای عالی کانون بانک‌ها و موسسات اعتباری خصوصی
رئیس کانون بانک‌های خصوصی در نامه‌ای جزئیات توافق بانک‌ها برای کاهش نرخ سود سپرده به ۱۵ درصد را به اطلاع رئیس کل بانک مرکزی رساند.به گزارش فارس، کورش پرویزیان رئیس کانون بانک‌های خصوصی و مدیرعامل بانک پارسیان در نامه‌ای توافق بانک‌ها برای نرخ سود سپرده را به اطلاع رئیس کل بانک مرکزی رساند.در این نامه آمده است: کوشش بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران و دولت در کاهش نرخ تورم و تدارک زمینه‌های رشد بالنده دراقتصاد کشور، مدیران عامل بانک‌ها و موسسات اعتباری را بر آن داشت تا در چارچوب اقتصاد مقاومتی، اقدام و عملی متناسب با سیاست‌های اقتصادی دولت به‌عمل آورند.از این رو مدیران عامل سیستم بانکی کشور در بیستمین نشست مشترک خود که در تاریخ ۹۵/۰۳/۲۳ برگزار شد، پیشنهاد نمودند از تاریخ ۹۵/۰۴/۱ نرخ سود علی‌الحساب سپرده‌های مدت‌دار یکساله خود را حداکثر معادل ۱۵ درصد قرار داده و نرخ سایر سپرده‌های کوتاه مدت به تناسب نرخ مزبور کاهش یابد.کورش پرویزیان رئیس شورای عالی کانون بانک‌ها و موسسات اعتباری خصوصی

دیدگاه بسته شده است.

خبرنگار ریژاونیوز باشید
قطع شمار ریژاو
نشریه آنلاین زنان ریژاو
جذب تبلیغات
تیتر نیوز
کمک به  برنامه جهانی غذا